Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mýtné je správná cesta, jen to nesmí organizovat stát.  Ideální by bylo zprivatizovat cesty a ať si majitelé vymyslí jakým způsobem budou silnice provozovat.

0 0
možnosti
ZO

koukám že jakási tetina šporková klidně bude platit za km třeba i 5 kaček...Jestli nemáte na dálniční známku paní tak po ní prostě nejezděte a je to....

0 0
možnosti
ZH

Je to jen další kulišárna, jak z lidí vyždímat prachy. Já to vidím tak, že jako daňový poplatník jsem si zaplatil postavení dálnic, tak musím mít právo jí používat. Jelikož údržba a opravy něco stojí, měl by to zaplatit ten, kdo je opotřebovává. A to teda já nejsem. Není to nikdo, kdo jezdí osobním autem. Poměr opotřebení 10 000 : 1 mezi náklaďákem a osobákem mluví jasně. Ke stejnému číslu došli i němci. Poškození stářím je tak malé, že se dá klidně zaplatit z daní vybíraných na palivu. Takže já bych zrušil i vigněty.:-)

2 0
možnosti
PS

Stat nepodoji firmy, ale obcany. Oprava pracky:

600 Kc cestovni náhrady

500 Kc myto

100 Kc práce

200 Kc materiál,

+ DPH kolik ? Priklad kalkulace[>-]

2 0
možnosti
Foto

jste z lacinýho kraje, obvyklá cena práce je úplně jinde.

zjištění závady - 500 kč

hodinová sazba 450 kč

0 0
možnosti
Foto

režim se ekonomicky hroutí a hledá peníze všude. Nyní se rozhodl znovu podojit občany Rv

2 1
možnosti
SS

Přesně. Je to další skrytá daň. Jsem přesvědčen, že stát má k dispozici dostatečné množství financí, jen s nima  neumí řádně zacházet.

5 0
možnosti

No a te´d se na to podívejte z druhé strany: Proč by člověk, který použije dálnici 5x - 10x za rok, měl doplácet na vaše dojíždění? A věřte, že takových lidí, kteří mají auto, ale jezdí jen po okolí - a pouze párkrát za rok vyrazí někam na výlet - je daleko víc než těch, co dojíždějí pravidělně za prací...Takže tenhle systém by byl spravedlivější pro daleko větší část obyvatelstva - i když chápu, že vám osobně se nelíbí...jenže to se najde vždycky nějaká skupina lidí, které se něco nelíbí :-)

1 1
možnosti
SS

Jste o tom tak přesvědčena? Spočítejte si provoz osobních vozidel na dálnici v pracovní den a o sobotě a neděli. Podniková vozidla počítejte rovněž a pak si to promítněte do cen služeb a výrobků.

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1153x

Seznam rubrik