Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě jste zapomněl obvinit počítačové hry a byl by výkvět Vaší mezenosti bezchybný. Ach jo, už je to docela hloupý když blog začne psát člověk co nemá co říct a ještě se zaštiťuje  sladkobolnými gesty.

0 0
možnosti
Foto

Pane, vaše úvahy o trestu smrti nepatří do sekce blog-kultura. Dokonce ani přesto, že ten článek zahajujete jakousi nemotornou vzpomínkou na seriál o majoru Zemanovi.

0 2
možnosti
JJ

J47a97n 59J13o10š68t

30. 3. 2013 10:26

Jen technická poznámka ... "vrah z Třebíče" určitě není "v Čechách". Třebíč vždy ležela, leží a bude ležet na Moravě !

2 1
možnosti
PM

P14a35v23e48l 66M64a80t24a32s

30. 3. 2013 10:37

Nějak Ti uniklo o čem je tady řeč, né?? Proč sem taháš nacionalismus nebo jak to nazvat??Rv

1 2
možnosti
JK

vrah z mukařova nebo z třebíče mi nic neříká

1 2
možnosti
JB

Miamy? To snad ne ...

1 2
možnosti
JH

Přátelé Major Zeman byl stejná pohádka jako je dnešní Vyprávěj, Zdivočelá země a pod..Za nás byla odstrašující pohadka Jak se kalila ocel. Ale byla to jen pohádka. Již jako malý jsem neměl rád pohádky, byli to věci odtržené od života. Do kina již 45 let nechodím na televizi je již asi 15 let koukám na TV Paprika (nepamatuji si jak dlouho vysílá) kde nelžou a jen vaří a vaří. Berte všechny filmy jako pohádky některé jen pro děti, jiné jak pro děti a jné pro dospělé a další jen pro dospělé.

4 0
možnosti

V době páchání zločinu nemá délka a způsob trestu jakoukoliv váhu (úvahy nad trestem jsou vytěsněny) a má velmi omezenou váhu když se člověk rozmýšlí zda ho spáchá. Pro lidi je tento trest nepředstavitelný (stejně jako já si nedokážu představit rozdíl mezi sto miliony a milardou. Obojí se dá shrnout pod "číslovku" "hodně moc") a zločinci nepočítají s tím že by byli chyceni. V případě aktuální vraždy té patnáctileté holky by jí stejně zabily, i kdyby byl rozdíl za zranění pět let a za její vraždu pomalé několikadenní pečení nad ohněm. Délka trestu má zejména jeden efekt - po tuto dobu zločinec nemůže páchat zločiny mimo vězení.

0 1
možnosti
JN

Dnešní seriály a filmy, především z USA jsou velmi morálně pokleslé, není vyjímkou aby byl hlavní hrdinou úchyl, sériový vrah, zloděj, sociopat, psychopat a to ani nemluvím o gangsterech, mafiánech a podobně :). Ale bavit se o tom, jak připravit provinilcům (i vrahům) peklo na zemi nebo podobné hlouposti je dosti zpátečnické, to bychom se vrátili rovnou do středověku.

0 3
možnosti
JK

V seriálu 30 případů Majora Zemana skutečně docházelo k vážnému zkreslování historických událostí. Např. v epizodě Bílé linky situovaných do poloviny roku 1961 je záběr na průjezd motorové jednotky M298 Ganz. Tyto jednotky k nám ale začaly být dodávány až na samém konci roku 1961 a navíc v prvních letech provozu jezdily v kombinaci vínová-stříbrná. Seriál ale jednotku zobrazuje ve standardní "motorákové" kombinaci červená-krémová, která se u těchto jednotek začala používat až o několik let později.

0 0
možnosti
PM

P30a62v91e27l 43M95a58t45a94s

30. 3. 2013 10:39

Ale no tak, šťourale! Vždyť to není dokument!

0 0
možnosti
MC

......krutovláda ........strašný režim. Vy se budete dlouho hledat ale zase čas je nejlepší lék tak možná že se dočkáte. Jinak pište dál protože den kdy jsem se nezasmála pokládám za stracený. Je to citace, líbí se mi protože je pravdivá.

0 2
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1153x

Seznam rubrik